måndag 16 september 2013

Bra säsongsavslutning på Väröy

Otroligt mycket fisk på sydsidan av Väröy
Daniel och Peter har fantastiska fruar!!! Damerna skickade iväg sina "gubbar" på en guidad fiskesemester senaste weekenden här på Väröy.
Daniel med 19 kg torsk
Hälleflundrorna var inte riktigt med i matchen men däremot torskarna och storsejarna. Peter drillade omgående upp en storsej på 16 kg så svetten lackade i pannan och med ett mycket bestämt sammanbitet ansiktsuttryck. Det här var TUNGT kommenterade han. Daniel fick också fina fiskar bl a stor torsk och sej. Största torsken var på 19 kg.
Peter med storsej
Store Peter 197 cm lång och stark får ta i ordentligt
Det är en mäktig upplevelse med fisket men också en lika häftig upplevlese med alla andra naturupplevleser som vi har här på sydspetsen av Lofoten. Det var riktigt många havsörnar i farten, havsulor, tumlare mm mm. Kraften av havets dyningar och vågor på sydsidan av Väröy är också imponerande även om det kan kännas lite i magen... Har sagt det förr; antingen kommer man vältränad till Väröy eller också åker man härifrån efter allt pumpande av fisk vältränad.

Min kollega Lasse Hedberg och undertecknad är tillbaka som vanligt här på Lofoten Väröy Brygge med guideservice 2014. Bokningar tas emot nu och det brukar alltid bli fulltecknat så hör gärna av dig med en förfrågan om du vill komma upp till oss.

För er som INTE vill boka guide utan klarar er själva på havet så kan ni höra av er till Jimmy Andersson på Nordic Sea Angling som sköter den biten från och med nu. Dags att boka för 2014 för intresset är på topp nu av att komma till Väröy. Jimmy kommer ha 6 st fullutrustade 23 fots aluminium Arronetbåtar på plats med senaste navigationselektronik och välsorterad fiskeshop med senaste fiskeprodukter  mm mm.
6 st fina fullutrustade 23 fots Arronet båtar kommer Jimmy på Nordic Sea Angling ha på plats på Väröy nästa år. Och fiska kan han och hans polare också. Killarna avbröt fisket pga trötta armar och ryggar efter alla storsejar och torskar som klev på.
Det kommer bli en betydande kvalitetshöjning på alla nivåer här på campen. Välkomna att kontakta Jimmy på:
jimmy@nordic-sea-angling.se
Tel: +46-70-2112340

Vill du boka guideservice är ni välkomna att kontakta oss på Wildwater. Vi kör hel- och halvveckor allt efter era önskemål. Vi har varit på plats på Väröy och guidat de senaste 7 åren. Välkomna!
info@wildwater.se
+46-0709-424142 (Lasse)
+46-0701-800201 (Per)

Mvh Lasse och Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar