tisdag 10 juli 2012

Bra start på veckan på Väröy

Denna vecka är det 20 man på Lofoten Väröy Brygge som njuter av det fina fisket och naturen kring Väröy.

Göran Roberts på Big Catch AB introducerade grupp Viktor Larsson 4 man under måndagen genom guidning på sydsidan av ön. Killarna fick känna på kraften av de stora torskarna och sejarna. Största torsk 16 kg och största sej 12 kg. Skönt med korta transporter (2-4 sjömil) till hetaste hotspots då det var lite blåsigt med 8-10 m/s från nordost. Efter lunchen, ärtsoppa med tillbehör, på campen så åkte killarna vidare upp på nordsidan för att testa om hälleflundrorna var med i matchen men denna gång var de inte det. Viktor med kompisar har nu i alla fall full koll på hotspots så det ska bli intressant att följa om de lyckas fånga någon fin hälleflundra under veckan. Chansen är stor!!!

Repeterar vår policy att alla hälleflundror över 25 kg varsamt skall återutsättas. Vidare är minimimåttet 80 cm för att få landföra en hälleflundra.

Även Johan Abelsson är på plats med en grupp så tunga rapporter därifrån är att vänta...

Denna vecka är det även festival på ön så det kommer bli mycket aktivitet och musik på campen bl a från vår camp-ägare och sångfågel Paal Arnesen som är en mycket duktig och uppskattad sångare med bl a meriter från Nashvill Tennessee i USA. Fullt ös på campen utlovas från honom och hans polare i slutet på veckan.
Det finns lediga rum och båtar under veckorna 29-31 om någon är intresserad att testa på havsfiske i världsklass. Välkommen med en förfrågan och till en av Norges absolut finaste fiskecamper och garanterat renaste rensrum (inte beroende på att det inte rensas fisk där för det gör det... utan det är vår nitiske superfiskfile-man Ove som hjälper våra gäster med rensningen av fisk (MYCKET uppskattat av våra gäster!!!)  och håller ordning och reda där med 0% tolerans av rester från rensprocessen. "Renset" kör vi sedan ut på havet).

Nya rapporter kommer.

Mvh, Wildwater Per och Big Catch gänget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar