fredag 20 juli 2012

Låt fiskeguiderna guida dig till storfiskarna...

Om du vill boka fiskeguide på Väröy där fisket håller världsklass så finns det fina möjligheter nu i höst!!!


Fisket runt Väröy är världens bästa område för fiske efter STOR sej och i år är de extra välmatade och tjocka så kanske kan vi ta världsrekordet på dryga 22.5 kg. Hälleflundrafisket är stabilt och håller även det en mycket hög nivå. Torskfisket är alltid bra.

En av många fördelar med att fiska från Väröy är att det endast är ett fåtal sjömil från hamnen till hotspots vilket många uppskattar som besökt andra destinationer. Åker man till Väröy så har man redan åkt 50 sjömil ut i havet... Vidare är det vädersäkert vilket innebär att man även de blåsiga dagarna kan komma ut i lä av ön och fiska effektivt.

T ex så är rutinerade fiskeguide Johan Abelsson med mångårig erfarenhet av fisket i området på plats från och med första veckan i september och framåt. Vill du boka honom så kontakta honom direkt på:
+46-708-768910
johan@abelfishing.com

Undertecknad (Per Lundberg) har följande dagar tillgängliga:
  1. Weekend med fiskedagarna fre 24, lör 25 och sön 26 aug (mån 27 också möjlig).
  2. "Sista rycket" också det en weekend med fiskedagarna tors 20, fre 21, lör 22 och sön 23 sept.
Självhushåll eller helpension och bra boende finns på Lofoten Väröy Brygge. Guide (undertecknad), all fiskeutrustning, topputrustad 24 fots sportfiskebåt och flytoveraller ingår.

Hör av dig om intresse finns så skickar jag ett prisförslag.

Jag hjälper er med information om hur ni enkelt och snabbt tar er till och från Väröy efter era önskemål om transportsätt. T ex så har SAS en mycket passande avgång på söndagar från Bodö som gör att man kan fiska i princip hela söndagen och ta helikoptern från Väröy kl.17.05 till Bodö. Ta SAS-kärran från Bodö kl.19.05 och efter mellanlandning i Oslo vara i Stockholm redan kl.22.20 samma dag (om man nu ska dit...).

Lofoten Väröy Brygge, som campen heter, håller också hög standard där man kan välja mellan självhushåll eller helpension. Restaurang och bar finns, bastu vid bryggan och ett mycket fint rensrum (som filemannen Ove håller ordning på) med frysrum att frysa in din fisk i.

Med hopp om återhörande om ni vill komma upp och testa detta fantastiska fiske i lika fantastisk miljö!

Mvh, Per Lundberg
per@wildwater.se
+46-701-800201
P.S Bilden visar Johan Abelsson med nöjda gäster från senaste besöket nyligen på Lofoten Väröy Brygge D.S
 
Foto: Johan Abelsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar