tisdag 13 september 2011

Fortsatt bra fiske - Väröy


Idag var sista dagen av två för team Jurk 6 personer som har haft fint fiske. Igår fick de sej med toppar på 17 kg, 15 kg osv och torskar runt 16 kg. Idag satsade vi på hälleflundrafiske och de lyckades även där. Största på några timmars fiske innan helikoptern skulle åka var 120 cm, 100 cm och 85 cm. Mycket bra för att vara första gången de fiskar hälleflundra. Wildwater och kock Mariann på Röstnesvågen Pub tackar för två trevliga och fångstrika dagar.
Vidare så fick team Borlänge 4 personer på sin sista fiskedag även de hälleflundror på strax över 100 cm. Killarna har verkligen fått smak på detta fiske efter de platta speciellt efter Lasses fight av 165 cm ++ hällen tidigare under deras vistelse här på Väröy.
Även gruppen från Varmförzinkning AB 7 personer fick hälleflundra ute på sydsidan på 20 kg och fick uppleva ett torskrace som fyllde på några tunnor med topp fiskar över 15 kg. Även denna grupp håller sina utförselkvoter på max 15 kg per person vilket är mycket för oss på Wildwater att det efterlevs.
Imorgon ser det ut tt bli friska vindar upp till 13 m/s nord så vi får se vad det går att göra åt det.
Mvh, Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar