tisdag 20 september 2011

Säsongsavslutning - Väröy


I söndags var sista fiskedagen för denna säsong på Wildwater Camp Väröy och vilken perfekt dag det blev! Vindstilla och solsken för EGH Bygg killarna som fiskade en halvdag innan avresa med helikoptern till Bodö. Vilket sceneri vi fick avsluta fisket i med magnifika och vackra Lofoten norrut och karga Väröy om man tittade söderut. Efter några riktigt bra fiskedagar ville killarna ha en STOR hälleflundra så vi gick för det på nordsidan. Jonas öppnade med en 15 kgs hälleflundra som fick åka med till Mariann i köket och Pelle hade en 100 cm som vi släppte åter. De STORA finns där men får väl växa till sig ytterligare tills vi är åter nästa år. Tackar EGH-killarna för mycket trevliga dagar tillsammans och så tar vi nya tag nästa år.

Återkommer med en sammanfattning av säsongen inom kort. Det är många som vill komma åter nästa år och inom kort återkommer vi även med prislistan för 2012. Skicka oss gärna ett mail om du vill prel.boka din "drömfiskevecka" 2012 så återkommer vi med info inom kort.
Mvh, Per - som är mycket nöjd med denna säsong och passar även på att tacka alla kunder som varit uppe på vår camp. Välkomna även 2012!!! Är nu hemma i Åkersberga igen efter senaste 5 veckors passet, 130 mil i bil och kan meddela att den grillfesten med familjen med Entrecote och ett glas vin smakade rätt bra...!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar