lördag 18 augusti 2012

Bra fiske och glada gäster på Lofoten Väröy Brygge


Det är bra fiske och gästerna trivs här på Lofoten Väröy Brygge


Det fina fisket bara fortsätter här på Väröy. 15-talet hälleflundror landades och det var hugg och tappade fiskar igår fredag på 3 båtar som satsade på det fisket. Största torsk fick våra danska gäster på sydsidan av ön med en på 18,9 kg. De hade även en på 16 och en på 15 kg som största. Det tyska gänget som startat sitt fiske fick även de fina fiskar på sydsidan av ön bl a sej på över 15 kg. Finska killarna Tomi och Sami som fiskade sista dagen igår landade hälleflundror med topp på 16,9 kg och var nöjda med det.

I Lasse Hedbergs båt tog det inte många sekunder väl framme på hotspot endast två sjömil från campen innan Håkan "Biggles" Sundkvist landade sin första hälleflundra för dagen. Dock en i mindre format som släpptes tillbaka men en bra start. De får 5 st med en 12 kg som största. (De hade även en stor som inte ville komma med hela vägen upp).

I vår båt landar Mats efter ca 30 min en 21 kg hälleflundra som tokrusade rakt mot Hedbergs båt och  deras linor men det gick bra. Den hälleflundran blev vår största för dagen. Det var en händelserik och skoj dag som gav mersmak. T ex filmade vi en hälleflundra som länge och väl simmade runt och nafsade på Mats bete alldeles orädd vid båtkanten innan den bestämde sig för att "kliva på". Rätt coolt att beskåda. Målet är dock högre ställt än så av Mats då han har en önskan om att fånga en hälleflundra som är längre och tyngre än han själv = över 190 cm... Får se om det går att uppfylla det målet idag.

Igår kväll slappade gästerna av med bastu och bad innan några begav sig till den lokala puben här på ön.

Ingen dimma men lite mulet och disigt väder med 10 grader och 4 m/s NO är vad en av de yttersta utposterna på Lofoten, ön Väröy, bjuder på nu på morgonen. Det blir full satsning idag igen!

Fortfarande finns platser kvar under denna säsong om ni vill prova detta fantastiska fiske!
Även dax nu att boka 2013 års säsong här på Lofoten Väröy Brygge!

Vill du få information om eller boka 2013 års havsfiskeresa så är du välkommen att kontakta oss på något av följande sätt:

Mail:

info@wildwater.se alt info@bigcatch.se

Telefon:
+46 736 55 14 66 Wild Water Fishing AB - Bokningskontoret som är öppet vardagar kl.08.00-17.00.

+46 701 800 201 Wild Water Fishing AB - Per Lundberg

+46 70 331 64 40 Big Catch AB Kristian Keskitalo (vardagar efter 17.00)

Mvh, Wildwater - Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar