fredag 3 augusti 2012

Dag 4: Huntyard & Berras på Väröy 26 hälleflundror över 10 kg

Dag 4 för Huntyard & Berras på Lofoten Väröy Brygge - Hälleflundrarace och nu totalt 110 fiskar över 10 kg:
Berra och gänget fick återigen, igår torsdag, uppleva det fantastiska havsfisket runt Väröy.  


Alla fiskar är fångade runt om ön med korta körsträckor till dessa hotspots endast några få sjömil ut.
Olle med 170 cm Hälleflundra C&R.
Så här sammanfattar Berra själv det hela:
"Dag 4 Sammanfattning Hälleflundra-Race. Tok bra fiske efter Hälleflundra idag igen. Vi drog 26 hälleflundror idag med Olles fantastiska toppfisk på 170 cm och ca 70,3 kg enl vikttabell. Fredrik fick en på 42 kg, Fredde en på 41 kg, Jonas en på 30 kg och Peter en på 29 kg vilken dag oj oj oj!!!
16 st hälleflundror vägde över 10 kg så nu är vi uppe i 110 st fiskar fångade som har vägt över 10 kg. Alla stora flundror sattes varsamt tillbaka i havet igen efter mätning och en Puss."
Återigen bara att gratulera till nya PB för många av grabbarna! Olle har med sin prakt-hälleflundra tagit på sig ledartröjan i gänget...


Berra gillar ju att sticka ut hakan och lovade ju 1.000 SEK till stiftelsen "Mer Lax i Vättern" om grabbarna inte lyckades att fånga 100 fiskar över 10 kg. Det målet är nu uppnått men frågan är om han skänker dessa pengar ändå av ren ödmjukhet... Fortsättning följer.
Berra är ju även en man som är noga med detaljer ibland därför lägger jag nu även ut RÄTT bild på de fina tårtorna som Kjell-Olav "slängde ihop" i köket på restaurangen till jubilarerna Peter och Mattias.
Rätt ska vara rätt...

Rapporter kommer löpande om det händer något speciellt annars sammanfattning på kvällarna...
Häng med här!
Kul med de nya bokningarna som kommit in de senaste dagarna men det finns fortfarande platser kvar under säsongen om ni vill prova detta fantastiska fiske! Mejla eller ring:
info@wildwater.se
info@bigcatch.com
Mvh, Wildwater - Per
+46-701-800201

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar