söndag 19 augusti 2012

Full fart på Lofoten Väröy Brygge

30 man på Lofoten Väröy Brygge och full fart!
Bytesdag idag på Lofoten Väröy Brygge campen med gäster som åkte hem med nya PB och oförglömliga intryck av vistelsen här på Väröy. 22 man har anlänt idag och med de 2 tyska grupperna som är här är det totalt 30 man fördelat på 8 båtar som åker på havet imorgon måndag.

Fiske För Alla Läsarresa - "Stenhårt havsfiske i 4 dagar"
Svenska sportfisketidningen Fiske För Alla har arrangerat en läsarresa för sina prenumeranter där man med hjälp av oss Wildwater-guider får handledning och guidning till några dagars havsfiske runt Väröy. Allt är inriktat på havsfiske med målsättning att få sitt livs bästa fiske och många nya härliga upplevelser. Detta är ett samarbete mellan Fiske För Alla, Wild Water Fishing AB, Big Catch AB och Lofoten Väröy Brygge. Även finska Ursuk OY, som tillverkar dyk- och överlevnadsdräkter bl a Ursuit-produkterna som är mycket uppskattade av oss sportfiskare, är med på ett hörn. En av deltagarna på resan kommer på onsdagkväll via lottdragning bli ägare av en ny Ursuit Gemino Operative överlevnadsdräkt  och ett X-TEX underställ till ett värde av 13.500 SEK.  Det blir spännande.

Fisket idag då?
De tyska grupperna fångade bra med fisk på sydsidan av ön inte långt ifrån hamnen med torsk på 15 kg på topp med många över 10 kg samt största sej på 16 kg. Bra medelvikt på fiskarna. Lasse Hedberg och jag var ute endast några timmar idag med våra gäster som skulle med helikoptern på eftermiddagen och det kom upp hälleflundror idag igen. Dock endast i mindre storlekar som alla släpptes åter. Sammanfattningvis en fantastisk vecka med Mats drömhälleflundra på 167 cm som största fisk.

Spännande fiskevecka väntar
Denna vecka är det gott om erfarna sportfiskare på plats bl a är "Regal Jimmy" med 2 kompisar här likaså "Borgs Motor Daniel" som har 3 kompisar med. Vidare blir det fullt med aktiviteter med Fiske För Alla - gänget där många också besitter bra kunskaper om havsfiske. Hoppas på storfångster och många PB:n. Rapport kommer löpande som vanligt så det är bara att hänga med här

Fortfarande finns platser kvar under denna säsong om ni vill prova detta fantastiska fiske!
Även dax nu att boka 2013 års säsong här på Lofoten Väröy Brygge!

Vill du få information om eller boka 2013 års havsfiskeresa så är du välkommen att kontakta oss på något av följande sätt:

Mail:

info@wildwater.se alt info@bigcatch.se

Telefon:
+46 736 55 14 66 Wild Water Fishing AB - Bokningskontoret som är öppet vardagar kl.08.00-17.00.

+46 701 800 201 Wild Water Fishing AB - Per Lundberg

+46 70 331 64 40 Big Catch AB Kristian Keskitalo (vardagar efter 17.00)


Mvh, Wildwater - Per och Lasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar