tisdag 14 augusti 2012

Kungaväder och bra fiske på Väröy!

Full fart här på Lofoten Väröy Brygge:
Ja, det är full fart här på Lofoten Väröy Brygge med 21 personer som stortrivs på campen och det fina vädret med i princip vindstilla. I mitten på veckan kommer det 8 man ytterligare.



Fisket igår måndag var inte att klaga på:
Sista dagen innan hemresan denna gång för "Big Catch Jussi" med sina finska gäster gav 6 hälleflundror med 20 kg + på topp och med en riktigt stor där tyvärr linan gick av (inte bra). Gänget har fiskat bra hela veckan.

Team Ludvigsen 6 man som kollegan Lasse Hedberg tar hand om på havet gick inte heller dem lottlösa med 9 hälleflundror upp i båten och med en 24,7 kg på topp som fick följa med till campen. Gänget med Stig i täten tar väl hand om Lasse på kvällarna och ser till att han mår bra och äter gott...

Två finska killar, Tomi och Sami, som havsfiskat mycket tidigare bl a senast på Röst hade två hälleflundror upp i båten i ordinär storlek som släpptes åter. De har nu "värmt upp" och kommer säkert leverera något intressant under veckan.

I vår båt med team Boström fiskade vi torsk större delen av dagen och det gick mycket bra med full balja. Björn (bilden ovan) fick största på 15 kg och Anna fick sin första på 10 + kg (bilden nedan).


Nya tag idag i gudomligt vackert väder med solsken och ingen vind.

Fortfarande platser kvar under denna säsong om ni vill prova detta fantastiska fiske!
Även dax nu att boka 2013 års säsong här på Lofoten Väröy Brygge!

Vill du få information om eller boka 2013 års havsfiskeresa så är du välkommen att kontakta oss på något av följande sätt:

Mail:
info@wildwater.se alt info@bigcatch.se

Telefon:+46 736 55 14 66 Wild Water Fishing AB - Bokningskontoret som är öppet vardagar kl.08.00-17.00.

+46 701 800 201 Wild Water Fishing AB - Per Lundberg

+46 70 331 64 40 Big Catch AB Kristian Keskitalo (vardagar efter 17.00)

Mvh, Wildwater - Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar