torsdag 23 augusti 2012

Storflundra med FFA-gänget på Väröy

Lyckad satsning på riktat fiske efter stor hälleflundra med FFA-gänget 162 cm Jan Hagman och 130 cm Jurgen Weber


Igår onsdag var målet och gameplanen att fånga stor hälleflundra med Fiske För Alla gänget och det lyckades genom Jan Hagmans fina fångst av en 162 cm lång hälleflundra. Efter en halvtimma var den stridbara fisken uppe i ytan. Stort grattis!!! Vidare ingick i uppdraget att praktisera det vi förevisat när det gäller enkel och för fisken skonsam Catch & Release. Det genomförde Janne, Gustav och Lars Söderman med bravur. Alltid lika skönt att se stora hälleflundror simma ner på djupet igen.
Vidare kom ytterligare en stor hälle i Lasse Hedbergs båt när Jurgen Weber på bästa sätt landar en 130 cm lång hälleflundra. Grattis! Johan Larsson gänget fångar en hälle på ca metern. Bra där.
Fler stora hälleflundror
"Regal Jimmy gänget" fångade 5 hälleflundror igår med längderna i centimeter 140, 120, 2x100 och 80. Matfiskarna fick följa med till campen.
"Borgs Motor Daniel gänget" fick två lite mindre 90 resp 85 cm. Bra jobbat av båda teamen!!! Bilden är från tisdagens fina fångst i Daniels båt av en 152 cm:are drillad av Anders Walfridsson. C&R såklart enligt Daniel. Bra, bra, bra...


Fisket i övrigt
Det tyska team som kvar nu på campen, Kampling, hade en mycket bra dag på sydsidan av ön med mycket fin torsk upp till 14 kg och största sej på 13 kg. Fisket är riktigt bra runt Väröy på korta distanser från hamnen.

And the WINNER is - Lars SödermanI FFA-gänget blev Lars Söderman (höger på bilden) vinnare av en Ursuit Gemino Operative överlevnads dräkt och ett Ursuit X-TEX underställ. Detta genom mycket spännande lottdragning arrangerad av Fiske För Allas Jan Hagman (vänster på bilden) bland deltagarna på "Läsarresan". Värdet på denna vinst 13.500 SEK. STORT GRATTIS Lars!!!

Bastu och god mat
Igår kväll var det bastu och bad för FFA-gänget. Hög och livlig stämning både i bastun och senare på middagen på Lofoten Väröy Brygge

Nya tag idag
Sista dagen idag torsdag på Fiske För Allas Läsarresa kommer med inriktning på hälleflundra igen fast på annat ställe än igår. Vi är iland vid kl.14.00 så alla hinner packa sin väskor och hinna med helikoptern.

Fortfarande finns platser kvar under denna säsong i september om ni vill prova detta fantastiska fiske!

Även dax nu att boka 2013 års säsong här på Lofoten Väröy Brygge!

Vill du få information om eller boka 2013 års havsfiskeresa så är du välkommen att kontakta oss på något av följande sätt:

Mail:

info@wildwater.se alt info@bigcatch.se

Telefon:
+46 736 55 14 66 Wild Water Fishing AB - Bokningskontoret som är öppet vardagar kl.08.00-17.00.

+46 701 800 201 Wild Water Fishing AB - Per Lundberg

+46 70 331 64 40 Big Catch AB Kristian Keskitalo (vardagar efter 17.00)


Mvh, Wildwater - Per och Lasse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar