torsdag 20 september 2012

Bra fiske idag igen

DET FINA FISKET FORTSÄTTER OCH VIKINGAR PÅ PLATS

Vikingarna har anlänt
Idag var första dagen på havet med nyanlända "laxtrollingkompisarna" Benny, Johan och Peter. Riktiga friskusar med humöret och förväntningarna på högsta nivå. Efter ca 1,5 timmes nötande på sydsidan hade vi ingen fisk i båten och det kändes helt fel och tomt. Men Väröy är Väröy så vi testade lite andra hak längre SV om ön och där började det helt plötsligt tokhugga på allt som killarna släppte ner och det blev euforisk stämning när storsejarna och torskar klev på. Största fiskar idag i vår båt blev 16,5 kg sej, 16,3 kg hälleflundra och 16 kg torsk.

Peter höll på att åka med i vattnet när storsejarna klev på
 
Savagear Cut Bait Herring och alltid lika glada Peter med 16 kg sej
Johan Fridlund med fin flundra som fick rullen att gå upp i falsett
Benny med fin torsk
Stortorsk

Samuel och hans två kompisar från Stockholm som styr en hyrbåt hade också fint fiske med torskar och sejar i 15 kg klassen.

Johan, Christer, Leffe och Ingemar som jag guidade igår kör själva nu några dagar när de nu blivit "fullärda"... och det gick ju kanonbra. De fick bra med fisk och släppte tillbaka allt utom en stor krabba som bet över en liten jigg på 30 meters djup...

Crille med första spöfångade krabban på campen

Nya tag imorgon i svaga vindar.

FISKESUGEN?
Fortsatt svaga prognostiserade vindar nästa vecka
Bara att ringa eller maila. Campen är öppen, båtarna fulltankade, möjlighet till guidning och fiskarna står på rad där ute...!!!

Mvh, Per Lundberg
+46-701-800201
info@wildwater.se


Mvh, Per Lundberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar