lördag 1 september 2012

Tuffare väder senaste dagarna men...

Det har varit lite tuffare förutsättningar vädermässigt de senaste dagarna...
men det har inte hindrat våra gäster på Lofoten Väröy Brygge att fånga fina fiskar.Lasse Hedberg guidade sina gäster mellan vindbyarna till fina torskar mellan 8-15+ kg på sydsidan av ön. På bilden Maricar med en 15+ kg torsk.
Pierre Reif från Söder Sportfiske med manskap radade upp en serie fina torskar även de med topp över 14 kg. I Henke Sandahls båt från samma sportfiskebutik från Stockholm fick bl a hälleflundra på 121 cm.
Emil Bengtsson från guideföretaget "Skärgårdsguiderna" i Stockholm med sina tre kompisar fiskar halvvecka och har trotsat vind och vågor och fick belöning i form av fina torskar och hälleflundra i 120 cm klassen.
Även Olssonsfiske-gänget har landat fina fiskar.

Bra kämpat av alla gästerna!

Just nu kl.09.00 lördag är det 9 m/s från syd på Väröy efter en lugn och fin tidig morgon, 3 m/s syd på Röst (grannön) och enl yr.no skulle det vara 12-14 m/s så det är stora lokala variationer och svår prognosticerat för tillfället. Gäller alltså att passa på att fiska när tillfälle ges men att vara mycket observant på vad som sker där ute i Atlanten. Fördelen med Väröy är att vi fiskar på hotspots inte långt från hamnen så det är bara att åka iland direkt när vinden tilltar. Inga kompromisser där! Går ju utmärkt att åka ut igen när det blivit lugnare igen.

Fortfarande finns platser kvar under denna säsong i september om ni vill prova detta fantastiska fiske! Vi håller igång fisket på campen t o m vecka 38.

Även dax nu att boka 2013 års säsong här på Lofoten Väröy Brygge!

Vill du få information om eller boka 2013 års havsfiskeresa så är du välkommen att kontakta oss på något av följande sätt:

Mail:

info@wildwater.se alt info@bigcatch.se

Telefon:
+46 736 55 14 66 Wild Water Fishing AB - Bokningskontoret som är öppet vardagar kl.08.00-17.00.

+46 701 800 201 Wild Water Fishing AB - Per Lundberg

+46 70 331 64 40 Big Catch AB Kristian Keskitalo (vardagar efter 17.00)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar