måndag 17 september 2012

Tufft igår men hälleflundra i båten

Tuffa vindar igår men The Fällmars vek inte ned sig...

Andreas med 14,4 kg hälleflundra - VINNARFISKEN...
Igår söndag var det friska vindar och regn från SV så vi väntade en timma innan vi åkte ut för att se hur vädret utvecklade sig. Det blev inte värre så vi gav oss iväg norrut längs kanterna på ön och det gick bra (fördelen med att fiska från en ö).

Andreas krokade på en fin hälleflundra på 14,4 kg och det var en mycket viktig fisk bla för den minst sagt MYCKET prestigefyllda interntävlingen i familjen som han därmed vann och att vi fick fin fisk i båten trots mycket vind och stenhårda vindbyar. Vi åkte iland kl.14.00 då killarna skulle hinna med helikoptern till Bodö för vidare transport med flyg till Stockholm.

Bra jobbat killar och tack för trevliga dagar tillsammans!

Vi håller igång fisket en vecka till här på Lofoten Väröy Brygge innan vi stänger för säsongen. Väderprognosen ser riktigt fin ut så långt prognosögat ser dvs 10 dagar framåt med runt 5 m/s vilket får ses som kungaväder på dessa breddgrader.

Imorgon bär det av ut på havet igen med nya gäster (som skulle kommit igår egentligen men det är annan historia). Häng med här för senaste fiskerapport!

Ikväll är det undertecknad som står för välkomstmiddag för Johan Waern med gäster och det blir rikligt med egenlagade revbensspjäll, classic coleslaw och klyftpotatis. En iskall Nordlandspils blir det nog också när jag tänker efter...

Mvh, Per Lundberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar